KLÄDER FÖR SPORTFISKARE

UNIK KOLLEKSJON FOR FISKE

Det å ha vann under seg, kjenne den friske høst eller vårluften og så vente i spenning på at fisken biter. Det er en fantastisk opplevelse som gir mersmak ifølge fiskerene selv.

Didriksons_sportfiske_element_jacket.jpg

PLAGGEN HÅRDTESTAS I TUFFT VÄDER ÅRET OM​

Vi har i mer än 14 år haft ett tätt samarbete med sportfiskare runt om i Sverige. De använder våra kläder året om i alla väder för att se till att de klarar våra krav på vattentäthet och vindtäthet. Från dem får vi idéer och kunskap och tillsammans tar vi fram unika plagg speciellt designade för sportfiskare.

Didriksons_sportfiske_fractus_jacket.jpg

FRAMTAGEN AV OCH FÖR SPORTFISKARE

Kollektionen finns i storleksspannet XS – XXXL för att passa olika kroppstyper och är dessutom anpassad för att passa både dam och herr.

FÖR DE KALLARE DAGARNA

Att fiska när det är kallt tar mycket på energin och kroppens muskler och leder. Tillsammans med vårt sportfisketeam har vi tagit fram både värmande under- och mellanlager som ger en isolerande effekt, samt helt vattentäta och slitstarka bib byxor med tejpade sömmar, för att hålla all väta borta från kroppen.

Didriksons_sportfiske_aegis_pants_.jpg

VATTENTÄT BIB BYXA

Aegis är en mycket teknisk och funktionell byxa med tejpade sömmar, Aquaguard-dragkedjor och noga uttänkta detaljer för att motverka att vatten sipprar in. Byxan är tillverkad i ett slitstarkt, tvålagerstyg med förstärkning på knän, benslut och säte. Veck vid knäna ökar rörligheten. Givetvis finns det stora fickor och öglor att fästa nödvändiga verktyg.

Köp Aegis pants

Didriksons_sportfiske_element_galon.jpg

STRETCHIGT GALONSTÄLL FÖR TUFFA VÄDER

Element är ett helt vatten- och vindtätt regnställ i stretchig Galon® med tejpade sömmar. Särskilt tillverkat för båt och sportfiske. Sportfiskaren Fredrik Sjöblom använder sitt Element-ställ året om när han guidar sportfiskare och fiskeentusiaster med båt utanför Sandhamn i Stockholms ytterskärgård.

Köp Element Jacket

NÄR REGNET ÖSER NER

Tack vare mitt Element-ställ har jag aldrig behövt avbryta ett fiskepass någonsin. Jackan och byxan är dessutom väldigt sköna att ha på sig vilket i början var lite överraskande.

- Lubbe Pytel, sportfiskare

DET ULTIMATA ÅRET RUNT-SETET

Fractus är det första vattentäta sportfiskestället som utvecklades tillsammans med vårt sportfisketeam. Genom åren har vi förfinat och utvecklat det till ett ännu mer slitstarkt och funktionellt ställ. Vi har även adderat extra smarta fickor och detaljer anpassade för båt och sportfiske. Fractus används flitigt bland Sportfiskarnas landslag.

Møt Team Didriksons

Vi har i mer en ti år hatt ett tett samarbeide med sportsfiskere rundt om i Sverige. I dag består Team Didriksons av 12 utvalgte profiler som alle lever for sitt fiske. De bruker masse dager på og ved vannet - året rundt. Fra dem så får vi idéer, inspirasjon og kunnskap og tilsammens så har vi utviklet en kolleksjon som klarer både tøft vær og stille vann.

Ninni Hedberg

Lubomir Pytel

Olle Lidesjö

Fredrik Sjöblom

Robert Jonsson

Daniel Wickman

Erik Andersson

Ola Rasmusson

Fredrik Stenberg

Eric Hansen

Jessica Fastesson

Willy Björk